preskoči na sadržaj

Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac

Login
Rasporedi sati
Važne stranice

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Općom uredbom o zaštiti podataka (2016/679.) u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka uređuje se zaštita osobnih podataka o fizič­kim osobama te nadzor nad prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka.  Svrha zaštite osobnih podataka je zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka.

Voditelj obrade osobnih podataka (Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac) sa osobnim podacima postupa sukladno propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka  i dužan je imenovati službenika za zaštitu osobnih podataka koji vodi brigu o zakonitosti obrade osobnih podataka i ostvarivanju prava na zaštitu osobnih podataka.

Službenik za zaštitu osobnih podataka dužan je čuvati povjerljivost svih informacija i podataka koje sazna u obavljanju svojih dužnosti. Ova obveza traje i nakon prestanka obavljanja dužnosti službenika za zaštitu osobnih podataka.

Svaki Ispitanik, odnosno njegov zakonski zastupnik, može zatražiti ostvarivanje prava na pristup, ispravak i brisanje osobnih podataka koji se odnose na njega i za koje je dao privolu.

Vezano za sva pitanja koja se tiču obrade Vaših osobnih podataka i/ili ostvarivanja prava predviđenih Općom uredbom o zaštiti podataka, možete se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka na sljedeće kontakt adrese:

sluzbenik-za-zastitu-podataka@gimnazija-ikranjceva-djurdjevac.skole.hr

Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva

Dr. Ivana Kranjčeva 5

48350 Đurđevac

Tel: 048/812-021

preskoči na navigaciju